Karosszéria lakatos

Haszon- és személygépjárművek javításában jártas szakirányú végzettséggel rendelkező karosszéria lakatost keresünk Kistarcsai cégünkhöz. Folytatás

Autószerelő

Teher- és személygépjárművek szerelésében jártas szakirányú végzettséggel rendelkező autószerelőt keresünk Kistarcsai cégünkhöz. Folytatás

Szükséges okmányok

A gépjármű és pótkocsi időszakos műszaki megvizsgálásakor valamint ismételt forgalomba helyezése előtti vizsgálathoz a következő okmányok benyújtása szükséges:


A vizsgálatot kérő személy azonosítására alkalmas okiratok : Személyazonosító igazolvány (és lakcím igazolvány) vagy Útlevél és lakcím igazolvány vagy Új típusú vezetői engedély és lakcím igazolvány.

A vizsgálandó jármű okmányai : forgalmi engedély; külföldi járműokmány, hatósági határozat, ideiglenes forgalomban tartási engedély, műszakiadatlap, járműkísérő lap. zöldkártya. érvényes kötelező biztosításről csekk vagy igazolás a befizetésről.


Amennyiben a gépjármű tulajdonosa nem személyesen jár el, illetőleg ha a tulajdonos jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, a tulajdonos képviseletében eljáró személy számára meghatalmazás szükséges.


Ha a tulajdonos jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, minden esetben szükséges, a cégkivonat és az aláírási címpéldány!

Műszaki vizsga és Zöldkártya KISTARCSA - JUKA BT.